O nás

Denisa Dědičová

zakladatelka značky Deedivine 

Jsem milovnice sukní, originální elegance, barev a tvorby produktů na míru. Kromě Deedivine jsem založila ještě dárkovou agenturu GoodGift.cz. Moje hlavní náplň práce je ale profesní a osobní rozvoj. Jako konzultantka a lektorka se věnuji tématům, která vám pomůžou být tou nejlepší verzí vás samotných. Můžete mě potkat na školeních o tématech, jako je osobní hrdost, nastavení mysli, dlouhodobá motivace, ale také asertivita, komunikace, nebo prezentování. 

Barevný styl už od dětství

Moje láska k sukním vznikla už v dětství, kdy mně a mojí starší sestře máma šila barevné a originální kousky. Už ve školce jsem dělala parádu barevnými sukněmi a v outfitech jsem měla dost jasno. 😀

V dospělosti jsem se, vzhledem k mojí atypické postavě (všechno je mi většinou krátké, nebo malé), k pasový sukním vrátila. Lichotí totiž každé postavě a zejména těm, kde rozdíl v obvodu pasu a obvodu boků je víc než 40 cm a 3 konfekční velikosti.

Originální materiály

Sukně jsem si nejprve kupovala, ale nebylo to ono. A tak mi došlo, že s mojí náročností si je budu muset začít vytvářet sama. Bavilo mě vybírat barevné a zajímavé látky a nosit sukně, které se na ulici jen tak nevidí.

Vzdělávání v sukních

Jak už jsem ale zmínila, moje hlavní profesí je vzdělávání. Přednáším o tématech osobního a profesního rozvoje. Vedu workshopy, webináře, osobní konzultace a přednáším na konferencích. A právě na těchto konferencích za mnou vždy po přednášce přicházely ženy a ptaly se mě, odkud mám tu krásnou sukni, kterou mám na sobě. A už to jelo. 🙂

Elegance a ženskost

A tak roku 2016 přišel nápad, proč si nezaložit vlastní značku? Došlo mi, kolik je žen, které nemají konfekční velikost, nebo nenacházejí v obchodech nic, co by odpovídalo jejich stylu a potřebám. Co mají rádi elegantní a ženský styl oblékání stejně jako já, ale chybí jim na trhu hravé a originální pojetí elegance, které by vystihovalo jejich osobnost.

Přišlo mi jako skvělý nápad nepodporovat celý ten fast fashion módní kolotoč a začít vytvářet věci, které vám ve skříni vydrží roky a budete je nosit hrdě a s radostí.

Šijeme v Čechách

Navíc pro mě bylo vždycky důležité podporovat české podnikatele a řemeslo, i proto jsem ráda, že mohu dávat práci českým švadlenám, které se šití věnují celý život. Mám obrovské štěstí, že pracujeme s lidmi, kteří jsou pečliví a uvědomují si, že každičký detail hraje roli.

Kromě toho se snažíme využít každičký kousek látky, který nám po sukních zbývá. I proto k nim šijeme malé doplňky, jako jsou mašle do vlasů, čelenky, nebo motýlky a kapesníčky.

Sukně a body na míru

Šijeme pro radost

Všechno má svůj smysl a jasnou myšlenku. Naše produkty nešijeme, abychom je mohli prodávat. Šijeme je proto, abyste se v nich cítily krásně, žensky a plné sebevědomí.

Šijeme je hlavně pro radost. Naší a našich zákaznic.

Dostávejte novinky e-mailem

Zaregistrujte se k našemu newsletteru a získávejte pravidelný přehled o novinkách a speciálních akcích.